Nis 20, 2026, 01:15 öö

Haberler:

YENİ FORUM SİTEMİZ ÜZERİNDEN DEVAM EDİLECEKTİR.
TIK TIK

TURKIYE YE KIMLER ÇAĞ ATLATIR.

Başlatan ÇELİKKOLLU, Ekm 05, 2018, 09:01 öö

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÇELİKKOLLU

Camiler ve din gorevlileri haftasi nedeniyle Cumhurbaskani'nin yaptigi  konusmayii dinledim. 140 bin din gorevlisi varmis ve bunlar bir orduymus ve bunlar ulkenin cehresini degistirecekmis.

Ulke nin cehresini egitim degistirir, bilim degistirir, ozgurluk degistirir. Ayrica islamda ruhbanlik yani din adamlari sinifi da yoktur. Ulkenin Cumhurbaskani yine sacmalamis yine yanlis teshis koymus. Genelde oldugu gibi...

Burak AYDIN

Dediğin gibi abi eğitim, bilim, özgürlük bunları sağladığımız zaman herkes dilediği gibi birbirine zarar vermeden dinini de yaşar ülke çağda atlar. Ve yine dediğin gibi islamda din adamı yoktur bütün müslümanlar dininin adamıdır zaten.

Eline, kalemine sağlık.

Cngzbyrm7

Merhaba Ahmet Bey,özel yazılarınızı okuduğumda sürekli hükümeti ve cumhurbaşkanını küçümseyici,aşağılayıcı düşüncelerinizi dile getirmişsiniz.Size akıl vermek düşüncem yoktur lakin bu düşünceleriniz ile sayfanızda kutuplaşma oluşturmaktasınız (şahsi düşüncem).Hükümetin yanlışlarını değil de benim ve benim gibi meslektaşlarımızın neler yapmamız gerektiğini ve hükümetin yanlış yaptığı bir konuyu nasıl düzeltmesi ve neler yapması gerektiği hakkındaki düşüncelerinizi merak etmekteyim.Teşekkür ederim.

ÇELİKKOLLU

Alıntı yapılan: Cngzbyrm7 - Oca 22, 2019, 12:43 ööMerhaba Ahmet Bey,özel yazılarınızı okuduğumda sürekli hükümeti ve cumhurbaşkanını küçümseyici,aşağılayıcı düşüncelerinizi dile getirmişsiniz.Size akıl vermek düşüncem yoktur lakin bu düşünceleriniz ile sayfanızda kutuplaşma oluşturmaktasınız (şahsi düşüncem).Hükümetin yanlışlarını değil de benim ve benim gibi meslektaşlarımızın neler yapmamız gerektiğini ve hükümetin yanlış yaptığı bir konuyu nasıl düzeltmesi ve neler yapması gerektiği hakkındaki düşüncelerinizi merak etmekteyim.Teşekkür ederim.

Merhaba

Yorumunuza cevabım şu şekilde:

Cumhurbaskanini hic sevmem, kendisinden hoslanmam. Bende dahil kimseninde boyle bir zorunlulugu yok zaten. Bu sitede yada baska sitelerde yazdigim ozel yazilarla da kutuplastirma olusturuyorum yada olusturmuyorum gibi bir dusuncemde yok. Icimden geleni, dusuncelerimi yazar gecerim. Ince hesaplara da girmem. Ulkeyi yonetenleri, kurumlari yonetenleri elestirme hakkim var.

Ikinci bir hususta,meslektaslarimizin neler yapmasi gerektigi hususu, bu konuda benim yardim olmadigim elestirisi.  Benim bu ve diger sitelerde kimseye akil vermek yada ne yapmasini soylemek gibi bir amacim olmadi. Zaten bu saygisizlik olur. Teknik konularda dahil yazdigim yazilari dikkate almak yada almamak tamamen okuyucunun tasarrufundadir. Bu baglamda ben sadece fikrimi, kendimce dogru mu yazarim. Bunun haricinde baska bir misyonum yok.

Hukumet neler yapmali konusuna gelince:

1...Din eksenli, fetva eksenli  yönetim tarzindan vazgecmeli, milletin diniyle imaniyla ugrasmayi birakmali,

2..Din eksenli, bilimden uzak egitim tarzindan vazgecmeli, ulkenin tum cocuklarini imam hatip mezunu yapmaya calismamali,

3...Büyük yada kuçuk tum makamlara, dini yada siyasi gorusune bakmadan hakedenleri, ehilleri getirmeli,

4...Vatandas bilmeli ki, bu ulkede torpil olmaz, calisirsam kazanirim,yukselirim..

5...Hukumet milyonlarca kisiye bedava elektirik vermekle, sosyal yardim yapmakla ovunecegine, bu milyonlarca kisinin calisarak kendi ayaklari uzerinde durmasinj saglamali, kendi vatandasina ekmek yardimi ovunulecek bir durum olmasa gerek,

6...Cumhurbaskani kendisi gibi dusunmeyen herkesi vatan haini olmakla, feto cu olmakla suclamaktan vazgecmeli,

7...Muhalif kisileri aclikla terbiye etmeye calismaktan vazgecmeli,

8...Yargi, vatandasi susturmak icin kullanilan bir silah olarak gorulmmemeli, basta hakimler savcilar kurulu olmak uzere bagimsizlastirilmali,

9...Suriyelilerin en kisa zamanda ulkeyi terketmesi saglanmali,

10...Ozellestirmeler sonlanmali,

11...secim onceleri uygulanan israfa dayali swcim ekonomilerinden vaxgecilmeeli,

12...Cumhurbaskani en iyi mimar, en iyi doktor, en iyi kasap olma dusuncesinden vazgecmeli, her konuda bir uzman oldugunu bilmeli,

Vb vb vb.

Kisaca fikirlerim bu.

Ölçülu, yapicı, elestiriniz icin bende size tesekkur ediyorum...