Nis 21, 2026, 12:42 öö

Haberler:

YENİ FORUM SİTEMİZ ÜZERİNDEN DEVAM EDİLECEKTİR.
TIK TIK

güçlendirme için kalıp

Başlatan civilbr, Mar 04, 2018, 11:00 öö

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

civilbr

merhabalar şefim ben güçlendirme projesi hazırlıyorum tadilat için bir sorum olacak.
resimde güçlendirme perdesi sarı renktedir hemen yanında da dilatasyondan dolayı diğer bloğun duvarı var. benim sorum şöyle; buraya kalıpçı kalıp yapabilmek için yandaki duvarı da kırıp öbür taraftan kalıbını bağlamak zorunda mı yoksa duvara dokunmadan sol taraftan kalıp yapabililr mi? çünkü sağdaki duvar yıkılırsa sıhhi tesisatta yenilenmesi lazım ayrıca oraya tadilatta vermek lazım şimdiden cevabınız için teşekkürler

image hosting

ÇELİKKOLLU

Alıntı yapılan: Barış - Mar 04, 2018, 11:00 öömerhabalar şefim ben güçlendirme projesi hazırlıyorum tadilat için bir sorum olacak.
resimde güçlendirme perdesi sarı renktedir hemen yanında da dilatasyondan dolayı diğer bloğun duvarı var. benim sorum şöyle; buraya kalıpçı kalıp yapabilmek için yandaki duvarı da kırıp öbür taraftan kalıbını bağlamak zorunda mı yoksa duvara dokunmadan sol taraftan kalıp yapabililr mi? çünkü sağdaki duvar yıkılırsa sıhhi tesisatta yenilenmesi lazım ayrıca oraya tadilatta vermek lazım şimdiden cevabınız için teşekkürler

image hosting

Merhaba

Ilgili yere bir strafor koyun(boydan boya) kalip yapmadan kademeli ve tedbirli sekilde bu kisma beton dökun.Ayrica kalip cakmaniza gerek yok..

civilbr

buraya kendiliğinden yerleşen beton dökülecektir bu kisma kalıp yapılmadan starforla o beton döküldüğünde beton sızıntı yapmaz mı

ÇELİKKOLLU

Alıntı yapılan: Barış - Mar 11, 2018, 03:44 ösburaya kendiliğinden yerleşen beton dökülecektir bu kisma kalıp yapılmadan starforla o beton döküldüğünde beton sızıntı yapmaz mı

Ahsap kalip oldugunda olan sizinti ne kadarsa o kadar sizinti olur.