TEKLA / XSTEEL SORU-CEVAP

• 94 Yanıt
  • 69779 Gösterim

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı batubay

• Proje Timi
  • Yazar
  • 288
  • +12/-2
Ynt: TEKLA / XSTEEL SORU-CEVAP
« Yanıtla #90 : 10 Nisan 2020, 22:52:15 »
Merhaba
Tekla'da bir çelik proje çizdirdim petek kirişleri HI500 malzeme vermiş fakat böyle bir malzeme bulamıyorum. Bilgi verebilecek olan varmı

Petek işin içine girince yarım I olması muhtemel. Yarıdan kesip üst üste kaynaklamak gerek. Projeyi gönderirseniz bakıp geri dönüş sağlarım.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2020, 22:59:38 Gönderen: batubay »
"The computer is incredibly fast, accurate, and stupid. Man is incredibly slow, inaccurate, and brilliant. The marriage of the two is a force beyond calculation."

*

Çevrimdışı omrdrsn64

• Yeni Üye
  • *
  • 2
  • +0/-0
« Yanıtla #91 : 11 Nisan 2020, 09:50:49 »
Merhaba
Tekla'da bir çelik proje çizdirdim petek kirişleri HI500 malzeme vermiş fakat böyle bir malzeme bulamıyorum. Bilgi verebilecek olan varmı

Petek işin içine girince yarım I olması muhtemel. Yarıdan kesip üst üste kaynaklamak gerek. Projeyi gönderirseniz bakıp geri dönüş sağlarım.

*

Çevrimdışı mhrklc

• Yeni Üye
  • *
  • 1
  • +0/-0
« Yanıtla #92 : 16 Ekim 2020, 11:53:35 »
Merhabalar. Tekla ile çizdiğim bir çelik projem var da çatı sandviç panelle kaplanacak. Tekla da çatı için sandviç panel var mı acaba? Bağlantı kısmında bir sandwich wall var ama o duvar gibi çalışıyor sanırım.

*

Çevrimdışı veyselia

• Yeni Üye
  • *
  • 2
  • +0/-0
    • E-Posta
« Yanıtla #93 : 20 Aralık 2020, 13:18:43 »
Merhaba bende aynı sorunla yaşıyorum bir aydır araştrıyorum tekla Spiral Staircase 2.0 yükleyemedim bilen arkadaşlar yardımcı olurmu. Teşekkürler

*

Çevrimdışı sozcan

• Yazar
  • 116
  • +2/-0
« Yanıtla #94 : 23 Aralık 2020, 09:46:27 »
Merhabalar. Tekla ile çizdiğim bir çelik projem var da çatı sandviç panelle kaplanacak. Tekla da çatı için sandviç panel var mı acaba? Bağlantı kısmında bir sandwich wall var ama o duvar gibi çalışıyor sanırım.

Malzeme kataloğunda çatı formlu hadveli panel mevcuttur katalogdan ulaşabilirsiniz ancak çok tavsiye etmem malzeme detaylarını karmaşıklaştırıyor.