Medeniyet Mühendisleri

Soru - Cevap => Serbest Kürsü => Konuyu başlatan: Duhan - 13 Temmuz 2016, 08:57:41

Başlık: Nasıl projeci olurum ve nasıl xsteel öğrenirim vs.
Gönderen: Duhan - 13 Temmuz 2016, 08:57:41
Bu günler çok fazla mail alıyorum forum içinden özelikle öğrenci arkadaşlardan öncelikle ben inş.müh değilim mesleğim yaptığım işle alakasız hatta ama uzun zamandır inş. proje işlerinde çalıştım sahadan projeye üretimden anahtar teslimine kadar uzun yıllar dır projeciyim çelik betonarme prefabrik projeleri yapıyorum kısacası işin mutfağındayım hesap bilgim eh bir müh. kadar olmasada ufak defek bir şeylere bakıyorum .

Öğrenci arkadaşlara tavsiyem layıkıyla yapacaksanız bu işe girin ne projeler  görüyorum saçma sapan özensiz birde saha tecrübeniz yoksa uygulama projelerinde zorluk çekersiniz ne lerin uygulandığına dikkat edin ona göre projelen dirin.

Xstell öğrenecek arkadaşlar için önerilerim başta çeliği tanıyın çeşitlerini özelliklerini birleşimlerini fırsatım olsa foruma özel xstell dersleri çekmeyi düşünüyorum projelerim arasında birde yöneticimizden arge konu başlığı açtırmayı önermeyi düşünüyorum  beyin fırtınası yaparız çeşitli birleşimleri çözeriz ve tartışırız. Söylemeden geçemicem sömürüldüğümüzü düşünüyorum arkadaşlar mail atıyor konu açıyor istediğini alıp çekip gidiyor başta çok sorun etmedim içim rahat ben gerekeni yaptım diye ama artık cansıkan bir durum olmaya başladı sürç-i lisan ettiysek affola başarılar kolay gelsin.

Emre Yılmaz
Başlık: Ynt: Nasıl projeci olurum ve nasıl xsteel öğrenirim vs.
Gönderen: Medeniyet Mühendisi - 13 Temmuz 2016, 11:52:19
öğrenci ve yeni başlayacak olan arkadaşlara güzel tavsiyeler olmuş.. Okumalarını öneririm.
Başlık: Ynt: Nasıl projeci olurum ve nasıl xsteel öğrenirim vs.
Gönderen: ali.geldi - 04 Ekim 2016, 12:19:08
Gerçekten yeni bir mühendis için çok şey öğrenebileceği bir site.Emeği geçen herkese çok teşekkürler..