Corlu is imkani

• 2 Yanıt
  • 2552 Gösterim

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı Eliftugce

• Yeni Üye
  • *
  • 1
  • +0/-0
Corlu is imkani
« : 05 Ağustos 2016, 16:07:58 »
İyi gunler
2012 mezunuyum.Biz esimin isi dolayisiyla Corlu'ya tasincaz. Bir bucuk yildir da is hayatindan uzak kaldim, kizimizi buyuttum. Artik ise baslamak istiyorum ama Corlu'da is imkanlari nasildir merak icerisindeyim. Bilgisi olan varsa bana basvurabilir mi?

*

Çevrimdışı Medeniyet Mühendisi

• Admin
  • Yazar
  • *
  • 1991
  • +43/-2
    • Medeniyet Mühendisleri
Ynt: Corlu is imkani
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2016, 09:22:06 »
Çorluyu bilmiyorum ama inşaat mühendisi için neresi olursa olsun iş imkanı bulacağını düşünüyorum.. 
Şantiye ya da ofis.. her türlü iş bulabilirsiniz diye düşünüyorum.. Çorluda çalışmış olan birileri varsa onların da yorumlarını beklemenizi öneririm.
Ama dediğim gibi, iş bulma konusunda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

*

Çevrimdışı batubay

• Proje Timi
  • Yazar
  • 288
  • +12/-2
Ynt: Corlu is imkani
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2016, 12:15:12 »
Ben de yeni mezun oldum proje ofisinde iş arıyorum ama bulamadım. Zaten Çorluda adam akıllı proje ofisi 1 tane var. Gerisi 3-5 katlı yapı yapmaktan öteye gitmiyor. Zaten sektörün çoğu ölü soyucu. Para veremeyiz, işi öğretemeyiz, öğle yemeği belki ama şantiye şefi yapmaktan da çekinmeyiz kafasında takılan adamlar. İşin şantiye kısmı nasıldır pek bilmiyorum ama gittiğim stajlarda 1 kere bile mühendisle karşılaşamadım şantiyede. Şantiye taraflı da 3 tane büyük firma var ama 15 temmuz olayları nedeniyle hepsinin soruşturulduğunu duydum. Geri kalanlar da parası olan ilkokul mezunu müteahhitler. İş bulma konusunda büyük ihtimalle sıkıntı yaşamazsınız ama hak ettiğinizi alabilir yada hayal ettiğinizi bulabilir misiniz orası tartışılır. Normal insan işi değil aslında ama lanet okuya okuya arıyorum bakalım.
"The computer is incredibly fast, accurate, and stupid. Man is incredibly slow, inaccurate, and brilliant. The marriage of the two is a force beyond calculation."