modelde gizlenmiş betonarme

• 4 Yanıt
  • 3555 Gösterim

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı sozcan

• Yazar
  • 116
  • +2/-0
modelde gizlenmiş betonarme
« : 07 Şubat 2017, 12:20:07 »
Herkese iyi günler.
Elimde bir çelik projesi var. detaylı çizimleri firma tarafından verilmediği için kendim tekladan çıkarıp detay alıyorum ancak ankraj gibi detaylarda ankrajın yapıldığı betonarme kiriş ve kolonlar sistemin içerisinde olmasına rağmen göremiyorum. içerisinde olduğunu biliyorum çünkü metrajda çıkıyor ve bilgisayarım kafayı yediği bir anda modelde de gözüktü ama tekrar görüntüyü uzun süre uğraşmama rağmen açamadım. Bu betonarme elemanları görmek neyin tam olarak nerede nasıl olduğunu görmek açısından benim için mühim bir durum. yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
Teşekkürler.

*

Çevrimdışı Duhan

• Moderator
  • Yazar
  • *
  • 341
  • +14/-3
Ynt: modelde gizlenmiş betonarme
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2017, 21:50:59 »
Hayırlı aksamlar biraz geç oldu ama güç olmasın çöze mediyseniz kırmızı alana aldığıma dikkat edin(cevap) birde açılışta herşey (cevap2) olan resme uygun olduğunu çek ediniz iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 24 Mart 2017, 15:03:52 Gönderen: erhanbaytak »
BETONARME PREFABRİK-ÇELİK KONSTRÜKSİYON PROJELERİ  UZMANI.

*

Çevrimdışı sozcan

• Yazar
  • 116
  • +2/-0
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2017, 17:19:50 »
Hocam cevap veremedim kusura bakma.
Dediklerini kontrol ettim fakat 3d görüntüde bunu elde edemedim. Ancak daha önceden belirlenmiş kat planları ve aksların wievleri vardı 3d seçeneği yerine o akslardan birini kullanarak açtığımda betonarme görülüyordu bende oradan açıp görüntü derinliğini arttırarak yaptım çözümü. Yinede çok sağol yardım için

*

Çevrimdışı Duhan

• Moderator
  • Yazar
  • *
  • 341
  • +14/-3
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2017, 20:55:55 »
Hocam bana mail atarsan dosyayı bir bakayım iyi forumlar. 

emreeyilmaz@yandex.com
BETONARME PREFABRİK-ÇELİK KONSTRÜKSİYON PROJELERİ  UZMANI.

*

Çevrimdışı insaatofis

• Yeni Üye
  • *
  • 4
  • +0/-0
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2017, 14:58:43 »
Ekranda boş bir yere çift tıklatıp gelen pencerede Object Group butonuna tıklayın ve yeni açılan pencerede işaretli olan seçenekler varsa seçenekleri kaldırıp Modify butonuna tıklayıp bir deneyin.