0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YENİ MODELLER EKLENDİ. 19.03.2018Merhaba arkadaşlar;Uzun zamandır tekla ile modellemeler yapıp aynı zamanda imalata yönelik çalışıyorum. Yaptığımız projelerden bazılarını burada sizinle paylaşmak istedim. Genel olarak modeller versiyon 21.1 dir. Projelerin aynı zamanda imalatı ve montajı yapılmış gerçek projelerdir. Faydası olması dileğimle;Not: Modellerin sadece .db1 dosyalarını paylaştım. Bu dosyayı boş bir klasöre atıp daha sonra klasör ismini ............... .db1 noktalı bıraktığım ismi girince modeli tekla programında göreceksiniz.Örn Klasör ismi ; CAGLA gibi..Konuyu takip etmeye çalışıcam. Aynı zamanda yeni modeller eklemeye devam edeceğim. Sorularınızı buradan sorarsanız diğer arkadaşlarında görüp kendi problemlerine çözüm bulurlar.İyi Çalışmalarhttps://yadi.sk/d/z6y-AJkaktwKsg
tekla 21.1 yükledim ancak hiçbir projeyi açamadım nedeni nedir acaba ?
Alıntı yapılan: memo4144 - 17 Şubat 2020, 14:55:16tekla 21.1 yükledim ancak hiçbir projeyi açamadım nedeni nedir acaba ?yazdığım ayrıntıları yaptıysanız sıkıntısız acılması lazım
Haklısınız gözümden kaçmış dediniz gibi yapınca açıldı hocam tekrar elinize sağlıkAlıntı yapılan: manasturk54 - 17 Şubat 2020, 15:48:30Alıntı yapılan: memo4144 - 17 Şubat 2020, 14:55:16tekla 21.1 yükledim ancak hiçbir projeyi açamadım nedeni nedir acaba ?yazdığım ayrıntıları yaptıysanız sıkıntısız acılması lazım
Elinize sağlık link göremedim acaba ben mi göremedim.
hocam linkleri yenileme imkanınz var mı rica etsem