@pirooo
yapmayi düsündügüm kurslarda teorik bilgi + örneklerle o teorik bilgiyi nasil uygulayacagini da göstermeyi düsünüyorum. Ayrica sadece program vs üzerinden degil de mühendisin tasarim anlayisini gelistirmeye yönelik kurs hazirlamayi düsünüyorum. Yani atiyorum SAP2000 time history analysis su su tuslara basarak yapilir tarzi degil de önce time history nedir, isin teorisi nedir. Ondan sonra da SAP2000'de bu analiz nasil yapilir. Cikan sonuclar da nedir, nasil kullanilir'i anlatmayi düsünüyorum. Bunun disinda tasarim yapilirken yapilan hatalardan bahsetmek, tasiyici sistem tipleri, hangi tasiyici sistem secilmeli, iyi bir tasiyici sistem nasil tasarlanir tarzi konular da islemek istiyorum.
Genel anlamda sormak istedigim ise hangi konulari en cok görmek istiyorsunuz Udemy kursunda? Bu konuda fikrini belirtmek isteyenler madde madde Betonarme, Celik yapilar, Yapi Dinamigi/Deprem Mühendisligi, TBDY 2018 ve Geoteknik ana baslarindan hangi konulari en cok görmek istiyorsunuz?
Örnek olarak:
- Yapi-Zemin etkilesimi nasil göz önüne alinir
- Zeminde sivilasma analizi nasil yapilir
- Tasiyici sistem nasil secilir
- ....
Akliniza gelen ve ögrenmeyi en cok istediginiz temalari yazarsaniz, ben de yapmayi planladigim kurslarda o temalarin olmasina dikkat ederim. Asagidaki anketlere katilirsaniz da memnun olurum. Hangi temalarin daha cok merak edildigini/ögrenilmek istendigini bilirsem daha cok kisiye ulasabilirim.
Anket 1: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş YapAnket 2: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Üye Ol veya
Giriş Yap