Nis 19, 2026, 08:31 ös

Haberler:

YENİ FORUM SİTEMİZ ÜZERİNDEN DEVAM EDİLECEKTİR.
TIK TIK

İNSAN HAYVAN MESELESİ

Başlatan ÇELİKKOLLU, Haz 13, 2016, 10:17 öö

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÇELİKKOLLU

Mustafa Aşkar diye bir ilahiyatcı va. Bu zat TRT  de ramazan orogramlarina çıkıyor. Gecen gun TRT de şöyle dedi : "Hayvanlar namaz kılmaz, o halde namaz kilmayan musluman hayvandiŕ"

Tekrar okuyun ve cikarima dikkat edin.Bu zat bizzat namaz kilmayan kişiye hayvan diyor.Bizzatta agzindan duydum ben.Programı izledim.

Bu zat birkere düşunmeden konuşmüstur.Bunun gibi dinci tipler son derece odlek tiplerdir.Korkaktirlar. Ancak şimdiki gibi din esasli bir iktidar  hükumet olursa bunlar rahatca konusabilirler.Cunku palazlanmışlardir. Ulkemiz ve dunya bu Mustafa Aşkar gibi okumuş cahillerden cok çekmiştir.Bu tipler birde fikirlerini kabul ettirmek icin ayetleri kendiletine uygun yorumlarlar.Neredeyse cennete girecek girmeyecek insanlari ayirt etmeye curet ederler. Bugun İslam dunyasinin düştugu bu kotü durumdan Mustafa Askar gibi tipler sorumludur. Gundemde Mustafa Askar olduğü icin onun adini kullandim. Yoksa her nakamda her ortamda Mustafa Askar gibi tipler mevcut.

Peki "Namaz kılmayan müslüman hayvandir" diyen.bu zat icin biz ne diyecegiz.Bır kere hayvan demeyelim.Hayvanlara hakaret etmeyelim.Bir sürü sifatlar bu zat icin soylenebilir.Bu zat icin sadece şunu soyleyeceģim.

BU ZAT INSAN DEGIL..

Ahmet CELIKKOLLU
INSAAT MUHENDISI
ESKISEHIR

civil engineer

O programa ben de denk geldim. Dediğiniz gibi İslamiyet bu gibi insanlar yüzünden bu hale geldi. Diyecek pek bir şey bulamıyorum maalesef.