Nis 15, 2026, 11:55 ös

Haberler:

YENİ FORUM SİTEMİZ ÜZERİNDEN DEVAM EDİLECEKTİR.
TIK TIK

SADECE BİLGİ YETERLİ Mİ?

Başlatan ÇELİKKOLLU, May 31, 2018, 09:40 öö

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÇELİKKOLLU

Ülkemizde mühendisler için sadece bilgi yeterli değildir. Ne icin yeterli degildir? Para kazanmak icin yeterli değildir, basarili olmak icin yeterli degildir, is bulmak icin yeterli degildir, makam için yeterli degildir. Sizde Turkiye de mühendislik yapmayı düsunuyorsaniz bunun farkinda olmalısiniz.Ben çok bilgiliyim, kendimi iyi yetistirdim, ben muazzam bir muhendisim demek bir sey ifade etmez.

Ülkemizde bilgi satmak malesef en zor şeylerden birisidir.Adam kayirma'nın, yalakalıgin diz boyu oldugu ulkemizde, ehil kisilerin makamlarda olmadıgi ulkemizde salt bilgi malesef yeterli degildir. Ülkede iyi para kazanmak istiyorsanız, iyi mevkiler de olmak istiyorsanız  onunuzde iki secenek var:  Ya mühendisliginizden ödün  vereceksiniz, ya adamlığinizdan. Sadece karnimı doyursam yeter, aileme baksam yeter diyorsaniz, fazla makam peşinde de degilseniz ne muhendisliginizden ne de adamliğinizdan odün vermenize gerek var... Seçim sizin....

MÜCAHİT HANKAYA

Hocam iyi ki sizi keşfetmişim harika. Dediğiniz gibi öyle bir sistem var ki ülkede insan mesleğinden soğuyor ben öyleyim doğrusu daha çırpınacam bakalım:)