SOMA FACİASI VE YÖNETİCİLER...

• 2 Yanıt
  • 4945 Gösterim

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Çevrimdışı ahmetcelikkollu

• Azimli
  • 55
  • +5/-0
    • E-Posta
SOMA FACİASI VE YÖNETİCİLER...
« : 15 Mayıs 2014, 21:21:11 »
Somada bir facia oldu.Kaza dmeiyorum .Facia.Dünyada hiçbir kişi bana 300-400 kişinin hayatını kaybedeceği bir maden faciasının kaza olduğuna inandıramaz.Ben aptal değilim.Sonrada  başbakan televizyona çıkmış 1800  li yıllardaki maden kazalrından bahsediyor.Pişkinliğe bak.Avrupada madenlerde olan ölüm oranı iel ülkemizdeki ölüm oranını karşılaştıralım.  TÜRKİYEDE MADENLERDE ÖLÜM / AVRUPADA MADENLERDE ÖLÜM=30
Sayıyı gördünüzmü.30.yani otuz.Çevre ve şehircilik bakanı ,le Enerji bakanı hemen koltuğunu bırakmalı.İstifa etmeli.Ben olsam utancımdan televizyona çıkamam.Enerji bakanı olacaksın, Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı olacaksın, ülkende maden faciası olacak 300-400 kişi ölecek , sen hala koltuğunda oturacaksn .Yok böyle bir şey.hALA KOLTUKTA OTURURLARSA bu bakanların kişiliğinden şüphe ederim...(Şehitlerimize Allah Rahmet etsin...)

Ahmet ÇELİKKOLLU
İnşaat Mühendisi
ESKİŞEHİR
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2014, 21:44:34 Gönderen: ahmetcelikkollu »

*

Çevrimdışı Medeniyet Mühendisi

• Admin
  • Yazar
  • *
  • 1991
  • +43/-2
    • Medeniyet Mühendisleri
Ynt: SOMA FACİASI VE YÖNETİCİLER...
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2014, 09:07:46 »
BİR DE BUNUN ÜZERİNE,  ORADAKİ VATANDAŞI TEKMELETEN VE ORADA Kİ VATANDAŞI TOKATLAYAN BİR BAŞBAKANIMIZ VAR..

"KENDİ HALKINA ZULMEDEN İKTİDAR MEŞRUTİYETİNİ KAYBETMİŞ DEMEKTİR"

MISIR - 2011 - RECEP TAYYİP ERDOĞAN

*

Çevrimdışı ahmetcelikkollu

• Azimli
  • 55
  • +5/-0
    • E-Posta
Ynt: SOMA FACİASI VE YÖNETİCİLER...
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2014, 21:45:25 »
İyi bir tespit yapmışsınız.Bugün Hüseyin Çelik vatandaşı tekmeleyen Yusuf adındaki başbakan danışmanını koruma amaçlı bir konuşma yaptı

Söylediğine göre vatandaş suçlu danışman tekme atmak zorunda bırakmış.Duydum hak verdim
Vatandaş kimseyi tekme atmak zorunda bırakmamalı....

Başbakanı yuhalamışlar.Başbakanda somada diyorki yüzüme karşı yuhalasınlar bakalım.Zaten yüzüne karşı yuhalayorlar.O kadar korumaları bırak da vatandaşın içine çık bakalım.Kabadayılık yapabiliyormusun.3000 polis yanında olunca konuşmak kolay...

Ahmet ÇELİKKOLLU
İnşaat Mühendisi
ESKİŞEHİR