Keyifli Forumlar

Yanıtları bulun, sorular sorun ve dünyanın dört bir yanındaki
topluluğumuzla bağlantı kurun.

Medeniyet Mühendisleri › Forumlar › Ahmet Çelikkollu › Çelikkollu’ya Soru Sor (Arşiv) › Asmolen mi kaset mi nasil anlayacagiz?

  • civilengineer35

    Misafir
    10 Nisan 2019, 08:01

    çok teşekkür ederim hakkında düşündüğüm bir konuydu bu sınırlamalar getirildikten sonra.kaset için gerekli boyutları sağladıktan sonra boşlukları straforla doldurmamızda ne zarar varki. kaset döşeme yaparken çerçeve kirişlerimizin ve saplama kirişlerimizin yükseliği minimum kaç cm olmalıdır.yönetmeliğimizin kaset döşemede yüksek sünek olarak çözmemize izin veriyor bunun tek nedeni 2 yönde yük aktarabilmesimidir.teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

  • civilengineer35

    Misafir
    10 Nisan 2019, 08:09

    kirişlerimizi belli yükseklikte yaparsak döşememizide ona göre kalınlığını fazla yaparsak yüksek sünek davranış gösterebilirmiyiz

‘Çelikkollu’ya Soru Sor (Arşiv)’ forumu yeni tartışmalara ve yanıtlara kapalı.

Tartışma Başlangıcı
0 / 0 yanıtlar Haziran 2018
Şimdi